top of page
header_bg.jpg
Kohti päästötöntä
liikkumista -
pyörällä tottakai!
poplogo.png
Ajankohtaista
Porin polkupyöräilijät ry:n syyskokous on maanantaina
7.11.2022 klo 18.00

Porin polkupyöräilijät ry:n syyskokous on maanantaina 7.11.2022 klo 18.00 Yhteisötalo Otavassa (Otavankatu 5, Pori), Salonki-nimisessä neuvottelutilassa. Syyskokouksessa käymme läpi sääntömääräiset asiat ja lisäksi suunnittelemme tulevia tapahtumia. Popon päätavoitteita ovat pyöräilyolosuhteiden parantaminen keskusta-alueella (mm. pyöräkatu, hyvät pyöräparkit sekä turvalliset ylitykset) ja pyörämatkailun lisääminen (tästä hanke menossa: https://www.popory.fi/elamysreitti).


Tarvitsemme Porin polkupyöräilijöihin aktiivisia jäseniä lisää, jotta hallituspaikat saadaan täytettyä. Haussa on mm. rahastonhoitaja ja viestintävastaava, mutta muitakin tehtäviä löytyy.


Toiminta on pääasiassa vaikuttamistyötä yhteistyössä kaupungin kanssa, mutta olemme järjestäneet myös pyöräretkiä ja osallistuneet vuosittain Pyöräliiton Talvipyöräily-kampanjaan. Tänä vuonna saimme myös ison hankerahoituksen pyörämatkailun kehittämiseen ja palkkasimme hankekoordinaattorin vetämään hanketta. Hanke valmistuu keväällä 2023.


Meillä on mahdollisuus laajentaa toimintaa moneen suuntaan (Pyöräliiton tarjoamat koulutukset, tiiviimpi vaikuttamistyö, pyöräretket, rahoitusten haku eri kohteille jne.), kunhan saamme lisää aktiivisia jäseniä.

Toimintaan voit tulla mukaan monella tapaa:

  • osallistua hallituksen kokouksiin (kaikki jäsenet tervetulleita)

  • liittyä Popon jäsenten whatsapp-ryhmään (vapaata keskustelua pyöräilyn edistämisestä jäsenten kesken)

  • liittyä hallitukseen mukaan (jäsenet hyväksytään syyskokouksessa)

  • olla mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia

 

Laitathan siis meille viestiä, jos haluat olla mukana aktiivisemmin!

 

Yt. Popon hallitus, hallitus@popory.fi

Contact
bottom of page