top of page
header_4_bg.jpg
Liity jäseneksi

Jäseneksi

Porin polkupyöräilijät ry on kaikkien Porin seudulla pyörällä liikkuvien yhteisö ja edunvalvoja.

Liittymällä jäseneksemme olet mukana tukemassa tavoitettamme parantaa pyöräilyn edellytyksiä ja tehdä Porista viihtyisämpi paikka elää ja liikkua. Vuosittainen jäsenmaksu on 20 euroa. Vähävaraiset, kuten opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, voivat maksaa alennetun jäsenmaksun 10 euroa. Popo ry maksaa jokaisesta jäsenestä Pyöräliitolle 7 euroa, mistä Pyöräliitto maksaa edelleen yhden euron European Cyclists’ Federation -järjestölle (ECF). ECF puolestaan on osa maailmanlaajuista World Cycling Alliance -liittoa. Maksamalla jäsenmaksun tuet siis sekä paikallista, valtakunnallista että kansainvälistä työtä pyöräilyn hyväksi ja olet mukana vaikuttamassa pyöräilijöitä koskevaan päätöksentekoon.
 

Liity jäseneksi lomakkeella tai ota yhteyttä hallitus(a)popory.fi


Kannatusjäsenyys
 
Kannatusjäsenyys on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat tukea Popon toimintaa pyöräilyn edistämiseksi. Vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 100 euroa. Maksun maksanut kannatusjäsen saa:

- maininnan kannatusjäsenyydestä Popon kotisivuilla. Julkaisun tarkka sisältö ja julkaisuajankohta sovitaan tapauskohtaisesti.

Contact
bottom of page