top of page
header_bg.jpg
Kohti päästötöntä
liikkumista -
pyörällä tottakai!
poplogo.png
Ajankohtaista
Pyöräliikenteen kärkitapahtuma historiallisissa puitteissa – VeloFinland kokoaa alan huiput syyskuussa Porvooseen

Suomen suurin pyöräliikenteen ja -matkailun vuosittainen tapahtuma VeloFinland järjestetään vuonna 2024 jo kymmenettä kertaa. Porvoon Taidetehtaalle kokoontuu 26.–27.9. runsaat 200 pyöräliikenteen, pyörämatkailun ja yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijaa Suomesta ja Euroopasta.

VeloFinlandin pääsponsori vuonna 2024 on WSP Finland, joka on toteuttanut lukuisia valtakunnallisesti merkittäviä pyöräliikenteen hankkeita eri puolilla Suomea.
 

”Pyöräliikenteen edistäminen on kaupunkien kestävää kehittämistä. Aidosti vaikuttavat toimenpiteet vaativat monialaista yhteistyötä aina liikennejärjestelmien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä detaljisuunnitteluun ja työmaanaikaisiin järjestelyihin. Tätä haluamme tuoda esille myös VeloFinlandissa – olla mukana etsimässä keinoja, joilla pyöräliikenteelle asetetut tavoitteet saadaan vietyä käytäntöön asti. On hienoa olla mukana alan ykköstapahtumassa herättämässä keskustelua ja innostumassa uusista ideoista”, kertoo Johanna Nyberg, WSP Finlandin Liikenne ja rata -liiketoiminnan johtaja.

Tuttuun tapaan VeloFinlandissa lähestytään pyöräliikennettä ja -matkailua monipuolisesti eri näkökulmista. Vuonna 2024 aihevalinnoissa korostuvat pyöräilyn saavutettavuus ja yhteiskunnalliset ulottuvuudet. Tapahtuman pääteemat ovat Pyöräily kuuluu kaikille, raha, valta ja päätöksenteko sekä kestävä pyörämatkailu.

VeloFinlandin lipunmyynti on käynnissä, ja lipunmyyntilinkki löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

Alennettu early bird -hinta 240€ on voimassa 31.5. asti. Pyöräliiton jäsenet voivat ostaa seminaarilipun jäsenhintaan.

 

 

Porvoo luo syyskuussa paitsi upeat puitteet VeloFinland-seminaarille, myös Pyöräliiton 10-vuotisjuhlalle. Pyöräliitto perustettiin vuonna 2014 pyöräliikenteen valtakunnalliseksi edistäjäksi ja edunvalvojaksi. Toimintansa ensimmäisen vuosikymmenen aikana Pyöräliiton aloitteesta on syntynyt esimerkiksi valtavan suosituksi osoittautunut verovapaa pyöräetu.
 

Lisätietoja:

Mari Marjamaa
tuottaja
Pyöräliitto ry
mari.marjamaa@pyoraliitto.fi
+358 44 244 3278

Contact
bottom of page